Ekmans skog- och byggnadsservice är ett företag som utför dels skogsvårdsservice och dels mindre byggprojekt (sommartid).

Skogsvård

Har du skog som behöver skötas om kan vi ta hand om det, vi sköter om både förhandsröjning, plantskogsröjning och plantering. Vi utför manuell fällning av träd, vilket är skonsamt för skogsskiftet.

Arbeten tas emot i huvudsak i trakterna kring Vallgrund, Replot och Korsholm. Ju närmare Norra Vallgrund desto effektivare blir arbetsdagen.

Vi har kontrakt med skogsvårdsföreningen och tar även emot uppdrag från privatpersoner.

Pris? De flesta arbeten utför vi mot timdebitering, men det är också möljigt att få en offert. Tag kontakt så diskuterar vi saken!

Byggservice

Sommartid utföres även mindre byggnadsprojekt. Exempel på tidigare arbeten är bryggor vid sommarstugor, mindre tillbyggnad på en stuga, renoveringar och liknande arbeten. Projekten har varit enmansuppdrag. Jag har 15 års erfarenhet inom byggnadsbranschen! Har du något du behöver få gjort på villan eller sommarstugan kan du höra av dig.

Jens Ekman
041-434 2360

 

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.